4 Nisan 2012 Çarşamba

Dumlupınar Üniversitesi'nde Özgür Yazılım ve İş Olanakları Semineri

Geçtiğimiz haftalarda Kütühya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Mühendsiliği Bölümü'nden Linux Kullanıcıları Derneği'nin Seminer Çalışma Grubu'ndan bir seminer isteği olmuştu. Bu seminer talebine olumlu yanıt vermiştim. Seminer kapsamında işlenilmesi istenen konular olarak Linux; Özgür Yazılım; Özgür Yazılımın Geçmişi, Bugünü ve Geleceği; İş ve Kariyer Olanakları olarak belirlendi.



Seminer yarın 5 Nisan 2012 tarihinde Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesi  Konferans Salonu'nda Saat 10:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Konular kronolojik boyutunu ele alıyor gibi olsa da ağırlıklı olarak ekonomik boyutu ile ele alınacak. Kronolojik boyutu ile ilgilenenler daha önce eniXMa'nın birinci ve ikinci sayılarında ayrıntılı olarak yazdığım iki yazıyı okuyabilir. Ekonomik boyutu ile hem akademik hem de iş dünyası açısından ilgileniyorsanız seminere beklerim.

2 yorum:

  1. Hocam çok teşekkür ederiz gerçekten çok başarılı ve çok yararlı bir sunumdu, üniversitemiz adına teşekkür ederim. Her zaman bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararlı olduğuna sevindim. Umarım tekrar görüşürüz.

      Sil