7 Nisan 2011 Perşembe

Cevap 42 veya OpenBSD 4.9

Evren ve herşeyin yanıt nedir? 42

Douglas Noel Adams tarafından yazılmış olan 5 kitaptan oluşan Otostopçunun Galaksi Rehberi adı ile Kabalcı Yayınevi'nden çıkarılan kitap ile burada yazdıklarımın ne ilgisi var diye düşünebilirsiniz. OpenBSD 4.9 sürümü 1 Mayıs 2011 tarihinde resmen yayınlacak olması ile ilgili olduğunu belirtmem gerek. OpenBSD projesi Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere yılda iki defa yeni sürümü yayınlar ve 2011 yılının ilki olacak olan OpenBSD 4.9 için ön siparişler alınmaya başladı. OpenBSD resmi sitesinden veya OpenBSD Europe sitesinden 4.9 CD seti için siparişlerinizi verebilirsiniz.



OpenBSD hazırlanan sürümünde CD seti içerisinde 2 CD içerisinde bir şarkıya yer verir. şarkıların konusu OpenBSD topluluğu dinamiklerini yansıtmaktadır. Şarkılar MP3 veya OGG olarak da OpenBSD sitesinden indirilebilir. Yayınlanan her bir sürüm için hazırlanan posterlerde şarkı ile ilişkilidir. Bu sürümde OpenBSD 4.9 sürümü Douglas Noel Adams'ın ünlü eserini esas almış. 4.9 posterinin küçük bir kopyasını ve şarkıların yer aldığı sayfanın adresi aşağıda yer alıyor.

"4.9: Yanıt" adlı şarkıyı mp3 veya ogg olarak indirebilirsiniz. Şarkı sözlerinin yer aldığı sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

Siparişleriniz için:

http://www.openbsd.org/orders.html

http://www.openbsdeurope.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder