13 Haziran 2012 Çarşamba

International Journal of Information Security Science

Uluslararası Bilgi Güvenliği Dergisi - International Journal of Information Security Science (IJISS) - uluslararası katılıma açık hakemli bir dergidir. Dergi open journal ile hazırlanmakta olup herkesin erişimine açıktır. Dergi bilgi güvenliği bilim dalının kuramsal ve pratik boyutundaki araştırma çalışmalarına yer vermektedir.



Dergide yer verilen çalışamlar ile hem bu alanda çalışan araştırmacıları hem de sektörde uygulama alanında çalışan kişilerin bir araya getirilmesi, deneyim ve bilgi birikiminin paylaşımının sağlanması amaçlanmaktadır. Dergi yılda dört defa olmak üzere üç ayda bir yayınlanmaktadır. Dergiye yollanacak olan yazılar sitedeki form üzerinden yapılabilmektedir. Makaleler ile ilgili eser sahiplerine 2 ay içerisinde yanıt verilmektedir.

Deride yayınlanacak olan makaleler bilimsel araştırma çalışmaları, literatür taraması ve yürütülmekte olan çalışamları ve bu çalışmalarıa ait bulgu ve değerlendirmelerin yayınlandığı kongre bildirileri ve tartışmalar vb yazılar tercih edilmektedir.

Dergi ile ilgili ayrıntılı bilgiyi internet sitesinden edinebilirsiniz. (http://www.ijiss.org) Dergi ile ilgili sorular için dergi editörü Porf.Dr. Şeref Sağıroğlu ile iletişime geçebilirsiniz. editor@ijiss.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder