26 Mayıs 2011 Perşembe

Slackhathon 2011

OpenBSD geliştiricileri ve kullanıclarını bir araya getiren OpenBSD özel bir konferans olan Slackhathaon 2011 bu yıl 6 Ağustos'ta Stockholm Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Stockholm, İsveçte gerçekleştirilecek.  Konferasın özelliği gereği kayıt ve giriş ücreti alınmıyor. BSD, OpenBSD, OpenSSH ve UNIX geliştirme konularında ilgi duyan herkes konferansa katılabiliyor.


OpenBSD geliştirme sürecini yakından görmek isteyenler için kaçırılmasısı gerekn bir etkinli olan Slackhathon geçtiğimiz yıl düzenlenmemişti. Önceki yıllarda düzenli olarak gerçekleştirilen Slackhathon ilki 2006 yılında gerçekleştirilmişti. Bu yılki konferansta geliştiriciler yanında OpenBSDEurope yer alacak. gerçekleştirilen satışlardan elde edilne gelir OpenBSD bağışlanacak.

Konferansın programı halen kesinleşmemiş olmamakla birlikte katılımcıların sayısının ve programın önümüzdeki haftalarda belli olacak. Konferans OpenBSD geliştiricleri ile kullanıcılarının bir atraya gelip gelecek sürümlere birlikte şekil verebilecekleri tek etkinlik durumunda. Geçmiş yıllardaki Slackhathon konferanslarını yine konferans sitesinden ulaşabilirsiniz.

Slackhathon 2011 resmi web sayfası: http://www.slackathon.se:2011/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder